Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (3.89 secunde)
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor a desfasurat, in perioada 5-7 februarie, o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale la comercializarea lampadarelor si a lampilor de gradina, inclusiv a tortelor neelectrice.
Comisiile de analiza a dosarelor de restituire a proprietatilor confiscate abuziv se vad puse deseori in situatia sa emita despagubiri pentru persoane decedate. Pentru a vorbi cu mostenitorii este nevoie de corespondenta. Titlurile de despagubire sunt convertibile in actiuni si pot fi vandute pe piata de capital.
Un proiect al Comisiei Europene prevede inlesnirea conditiilor prin care cetatenii pot lua credite mai usor de oriunde de pe teritoriul tarii, potrivit Agentiei Reuters, citata de Mediafax.
Inovatiile de pe piata telefoniei mobile fac ca pretul anumitor telefoanele sa se ridice cu mult peste cateva mii de euro.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) va permite utilizarea telefoniei mobile la bordul avioanelor pe parcursul zborurilor si va supune consultarii publice proiectul de decizie privind stabilirea unui tarif anual de 9 euro pentru folosirea unui canal GSM.
Daca la prima vedere meseria de a inspecta anumite societati sau persoane si apoi de a le aplica diferite sanctiuni poate fi considerata una fara riscuri, lucrurile nu stau chiar asa de roz.
Majoritatea telefoanelor mobile luate la oferta de la un anumit operator sunt si codate în respectiva retea. ... Operatia nu este foarte complicata, totul facându-se software, dar la unele mobile 3G mai noi este ceva mai greu.Odata deblocat, un astfel de telefon îsi pierde garantia.
Numerele de telefonie fixa vor functiona incepand de vineri, 1 august, doar cu prefix, astfel ca de la aceasta data apelul nu va mai fi redirectionat catre destinatie daca nu este utilizat noul format."Incepand de maine vor functiona numai numerele de telefonie fixa formate cu prefix.
Utilizatorii de telefonie mobila din Romania vor beneficia, incepand de marti, de un nou serviciu care le va permite sa schimbe reteaua, dar sa-si pastreze numarul de telefon.
Trecerea unui client la un alt operator de telecomunicatii fara renuntarea la numarul sau de telefon va fi tarifata cu 11 euro in cazul companiilor de telefonie mobila si cu 13 euro pentru furnizorii de telefonie fixa, a declarat presedintele ANC, Liviu Nistoran.
Oricât de mult ati munci, nu va ajunge timpul pentru a va îndeplini toate îndatoririle?
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
O familie din comuna Podari se plange de serviciile de proasta calitate oferite de furnizorul local de energie electrica. Oamenii acuza ca au fost tratati necorespunzator de dispecerii apelati la Serviciul de Deranjamente al CEZ.
Reprezentantii Raiffeisen Bank isi informeaza clientii ca nu trimite nici un fel de mesaje pe mail sau SMS - uri de verificare sau de alertare care contin formulare, programe atasate sau redirectionari catre site-uri.
Primaria se pregateste sa cumpere baza sportiva Constructorul, de peste sapte hectare, de la o batrana de 83 de ani, motivand ca vrea sa extinda parcul.
cele 18.000 de ore ale lui Dan Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare.
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Subordonatii sai nu raspund la telefon, iar cei de la ANAF si Casa Nationala de Pensii spun ca nu au fost informati despre asa ceva.
Cum a fost perceput de public? ... Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta - U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite - U.S.
google-analytics.com